Waardering voor ondernemers centrum

(Foto’s) Vrijdag, op de Dag van de Ondernemer, feliciteerde MKB Limburg het nog steeds groeiende leger van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Samen vormen ze de drijvende kracht achter de groei van de economie. Zonder risico is ondernemen echter niet.

Een afvaardiging van MKB Limburg en wethouder Van den Heuvel bezochten deze dag diverse bedrijven in Weert. In het bijzonder werd er vandaag een bezoek gebracht aan de Weerter binnenstad. Zo kregen alle ondernemers van de Nieuwe Markt een bedankje. Zij hebben de afgelopen maanden een zware tijd achter de rug. Enerzijds vanwege de afsluiting van de Muntpassage en anderzijds vanwege de werkzaamheden. Het gevolg hebben zij pijnlijk ervaren in hun administratie.

De ondernemers kregen een dankwoord, speldje, fles wijn en voor de medewerkers was er natuurlijk een lekker stukje vlaai.

Ook VT Mode in de Muntpromenade kreeg een bezoekje. Dit familiebedrijf bestaat volgend jaar 50 jaar. En dat voor een lokale modezaak oogst veel waardering bij MKB Limburg en de gemeente.

Overigens kan iedereen bijdragen aan een bloeiende en levendige binnenstad. Gewoon door eens wat in een fysieke winkel te kopen in plaats van online. Zeker nu er nieuwe winkeliers en horecazaken een vestiging openen en collecties blijven wisselen is een bezoekje aan de Weerter binnenstad waard.