Prinsenpaar Vlikkestaekers Ospel

Nederweert Regio Vastelaovendj Reageer 2 min. leestijd

Ospel – In een bomvol Peeljuweel in Ospel zijn zaterdagavond 16 november 2019 de 51-jarige Marcel Reijnders en de eveneens 51-jarige Anita Reijnders-Hannen uitgeroepen als het nieuwe prinsenpaar van de Vlikkestaekers uit Ospel. Marcel is de 50e prins van de Vlikkestaekers en zal als Prîns Marcel I dit jaar voorop gaan.

Marcel en Anita zijn de eigenaren van het aan de Schinkelsweg 8a in Ospel gelegen prachtige buitenhuis “Alba Nera”. Groepen die een weekendje verzorgd en vermaakt willen worden zijn bij Marcel en Anita aan het goede adres. Maar ook bedrijven die een vergaderlocatie zoeken of een locatie voor een heisessie kunnen bij Alba Nera terecht. Naast zijn drukke werkzaamheden voor Alba Nera besteedt Marcel zijn resterende tijd aan tennissen en volleybal bij VC Fortutas.

Voor dat laatste verzorgt hij de trainingen van de jeugdteams en is hij kaderlid. Sinds 2015 doet Marcel mee aan de liedjesavond en de optocht in Ospel. Vastelaovendj vieren is aan hem dus wel besteed. Naast haar werkzaamheden bij Alba Nera heeft Anita haar eigen adviesbureau op het gebied van loon- en salarisadministratie. Als ze naast de werkzaamheden voor haar twee eigen bedrijven toch nog tijd over heeft dan is Anita te vinden op de tennisbaan of in de keuken. Marcel en Anita hebben samen 2 kinderen: Björn (19) en Steffi (16). Steffi was in 2015 jeugdprinses van de Jóng Vlikke.

Marcel en Anita hebben de orde van “’t krakendj microfeunke” ingesteld en zullen regeren onder het motto:
Effe gein wit of zwert, mer fieëste met ’n roeëd-gael-greun Vlikke-hert!!!

Op zondagmiddag 17 november 2019 zullen Marcel en Anita ontgroend worden vanaf 15:00 uur bij het Peeljuweel in Ospel. Hun receptie houden zij op zondagmiddag 26 januari 2020 vanaf 13:00 uur eveneens bij het Peeljuweel. Voor beide activiteiten is iedereen van harte uitgenodigd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie