Vierde editie Weerterlandprijs in 2020

(Foto’s) Recentelijk heeft de organisatie van de Weerterlandprijs een kick-off meeting georganiseerd voor de vierde editie van de Weerterlandprijs 2020.

Thijs Truijen, voorzitter van de Weerterlandprijs, heeft genodigden uit ondernemend Weerterland de plannen gedeeld over de Weerterlandprijs 2020. De organisatie is erg enthousiast en wilde deze enthousiasme graag delen met andere geïnteresseerden.

Tijdens de kick-off meeting is de nieuwe website gepresenteerd met informatie over de 4e editie van de Weerterlandprijs, de planning, de juryleden, de organisatie en alle ideeën om er een mooie avond van te maken. Ook is er gesproken over de diverse sponsormogelijkheden, want zonder de steun van sponsoren die het ondernemend Weerterland een warm hart toedragen kan dit event niet georganiseerd worden.

Dit alles werd zeer enthousiast ontvangen en enkele genodigden hebben hun steun toegezegd om er wederom een geweldige avond van te maken en ondernemend Weerterland in de schijnwerpers te zetten en de aandacht te geven die deze ondernemers verdienen.

Woeensdag 4 november 2020 wordt de Weerterlandprijs 2020 uitgereikt aan een van de succesvolle, ondernemende bedrijven die regio Weerterland rijk is.

Vorig jaar werd in een tot aan de nok toe gevuld Munttheater onder luid applaus voor de derde keer de Weerterlandprijs voor beste ondernemers uit Nederweert en Weert uitgereikt. Toen mocht Herpertz Kraanverhuur de ondernemersprijs met trots in ontvangst nemen en Kr8tig uit Weert werd de winnaar van de Rabobank Verbindingsprijs.

De Weerterlandprijs

De Weerterlandprijs wordt tweejaarlijks georganiseerd om het lokale ondernemerschap een boost te geven. De Weerterlandprijs bestaat uit een ondernemersprijs en de Rabobank Verbindingsprijs. Het doel van MKB Limburg, de initiatiefnemer van deze prijs, is het in de schijnwerpers zetten van ondernemers uit het Weerterland en ze te verbinden en versterken. Het initiatief wordt inmiddels breed gesteund door de beide gemeentes en het bedrijfsleven.

Rabobank verbindingsprijs

Ook deze editie zal Rabobank Weerterland en Cranendonck een prijs toe te kennen aan bedrijven die op een unieke, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan. Samenwerken of de verbinding aangaan is een aantrekkelijke optie voor groei, die in de ogen van de Rabobank nog vele kansen biedt. Samenwerken kan met leveranciers, met klanten in co-creatie, met andere merken, of in een platform waarin bedrijven bijvoorbeeld elkaars competenties delen. Vooral samenwerkingsverbanden “buiten de gebruikelijke paden om” verdienen de Verbindingsprijs.

Voor meer informatie zie: www.weerterlandprijs.nl.