Santa Walk in Weert krijgt quiz-element

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

Op zondag 15 december gaat voor de derde keer de Rotary Santa Walk van start. Deze keer in een nieuw (rood) kerstjasje.

De Santa Walk, the Quest Edition Weert wordt een speur- en puzzeltocht met allerlei verrassende opdrachten, leuk voor zowel kinderen als volwassenen, door de Weerter binnenstad. Laat je op een leuke en ludieke manier verrassen door de geschiedenis en cultuur van onze vlaaienstad Weert. Daarnaast is enige kennis van Kerst ook onontbeerlijk. De winnaar van de Quest Edition krijgt een waarde cheque voor een vijfdaags verblijf voor 4 personen in een luxe resort in Ehrwald in Oostenrijk. Halverwege de speurtocht is er ook een tussenstop met een lekkere versnapering.

Start

De start is om 14.00 uur bij Brasserie-Hotel Antje van de Statie. Tot uiterlijk 16.00 uur kun je de vragenlijst inleveren en om 17.00 uur is de prijsuitreiking. Na afloop is er swingende Christmas afterparty. Vanaf 13.00 uur kun je terecht bij Brasserie-Hotel Antje van de Statie om je kerstmanpak op te halen en aan te trekken. Inschrijven kan via de website Santa Run Weert https://weert.rotarysantarun.nl/inschrijven

Goede doel

De Santa speurtocht is een initiatief van de Rotary Club Weert. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor Harmonie St.Joseph Weert-Zuid en het Rotary Water & Sanitation project in Afrika.

Rotaryhelpt.nl

Wat doet Rotary? Duizenden Rotarians in Nederland ontplooien de mooiste activiteiten voor een ander, vaak in de buurt en achter de schermen. Een greep uit onze projecten: van vluchtelingenhulp tot vakantieplezier voor álle kinderen, van wereldwijde poliobestrijding tot concert voor mantelzorgers.

https://www.facebook.com/RotaryWeert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie