Baexem – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn dinsdagavond rond 17.45 uur gealarmeerd voor een zwaar verkeersongeval op de N280 in Baexem.

Op de provinciale weg tussen Roermond en Weert waren in totaal vijf personenauto’s tegen elkaar gebotst. De brandweer werd gealarmeerd om bijstand te bieden.

In eerste instantie was er een ongeval gebeurd waar twee personenauto’s bij betrokken waren. Kort daarna botsten nog eens drie auto’s tegen elkaar. Dit gebeurde nadat auto’s moesten afremmen voor de brokstukken die op de weg lagen.

De inzittenden zijn ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Alle vijf de voertuigen moesten worden afgesleept door een berger. Hiervoor moest de N280 tijdelijk volledig worden afgesloten.

Video via Youtube

https://youtu.be/lbeYimRCZaA