RTL SnowMagazine bij Colada

Gisteren was andermaal een cameraploeg van het tv-programma RTL SnowMagazine in Weert om opnames te maken bij COLADA Schoenen en SPORT 2000 Weert over de wintersport.

RTL SnowMagazine is het wintersport tv-programma waarbij men op zoek gaat naar de leukste wintersportgebieden onder andere in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Hierin komen ook de wintersportspecialisten aan het woord. Sophie van Hoytema met het team van RTL SnowMagazine bezocht wintersportspecialist COLADA Schoenen en SPORT 2000 Weert voor de opname van items over pijnlijke en koude voeten tijdens het skiën, skischoenen op maat, ski slijpen en waxen en hoe weet ik dat ik de juiste ski heb?

Tijdens de opnames was er verder aandacht voor op maat gemaakte skischoenzooltjes voor de juiste ondersteuning en doorbloeding van de voet, dit voorkomt verkrampingen onder de voet en koude voeten. Het zooltje is tevens de basis voor op maat gemaakte skischoenen, volledig naar de voet gevormd. Waardoor pijnlijke voeten tot de verleden tijd behoren en tevens zorgt voor betere overbrenging en controle over de ski’s. Hierop wordt door COLADA Schoenen en SPORT 2000 een 100% fit garantie verstrekt. Bij extra gevoeligheid voor koude voeten is er ook een op maat gemaakte skischoen met verwarming.

COLADA Schoenen en SPORT 2000 is specialist op het gebied van wintersport, met eigen verhuur van materialen en onderhoud in eigen werkplaats. Tijdens de opnames was er ook uitgebreid aandacht voor een volautomatische onderhoudsmachine van Wintersteiger voor ski’s en snowboards, met deze machine komen de ski’s en snowboards er weer als nieuw uit. Tevens is er een klaar terwijl je wacht service.

Kijk voor meer info op www.colada.nl/wintersport

Kijktip! De eerste opname wordt a.s. zondag 10 november uitgezonden om 17:30 op RTL4.

Het andere item is te zien op zondag 22 december om 17:30 op RTL4.