Wijkagenten ‘op de soep’ in Keenterhart

(Foto’s/video) Elke derde donderdag van de maand kun je in het Keenterhart tussen 11.45 en 13.00 uur genieten van een kop soep. ‘Op de soep’ is een initiatief van Keent Onderneemt.

Het waren vandaag de wijkagenten die de soep uitdeelden. Terwijl de aanwezigen genoten van een kop warme linzensoep met Turks brood gingen de wijkagenten in gesprek met de buurtbewoners. ‘Op de soep’ heeft ook als doel om ontmoetingen mogelijk te maken en sociale contacten te stimuleren.

Onder de naam Keent Onderneemt zet een groep bewoners uit de Weerter wijk Keent laagdrempelige activiteiten op vanuit een huiskamer. Ze krijgen hierbij ondersteuning vanuit o.a. Wonen Limburg, MetGGZ, Groene Kruis, stichting Humanitas, bibliotheek, Weerter Minima, wijkverpleging Land van Horne, Wijkraad Keent, Basisschool Het Dal, Zuyderborgh en Punt Welzijn.

Video via Youtube

https://youtu.be/yj6l0zjSUcw