Win tickets ‘Een avond met H6’

De Bosuil

Afgelopen jaar was het al een groot succes: Een avond met H6, dé André Hazes tribute.

Deze 13 koppige band brengt een 100% live gespeeld eerbetoon aan volksheld / -zanger André Hazes middels het van A tot Z voor het voetlicht brengen van diens laatste Arena concert. Dit jaar komt dit levenslied-festijn weer terug naar Muziekcentrum De Bosuil en daar kun jij bij zijn! Muziekcentrum

De Bosuil geeft namelijk 3×2 tickets weg voor deze gezellige avond. Verwacht hits als ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Zij Gelooft In Mij’ en natuurlijk ‘Kleine Jongen’.

Wat moet je doen om die tickets te winnen? Stuur een mailtje naar [email protected] waarin je laat weten waarom jij en je partner, vriend, vriendin, vader, moeder, broer of zus hier bij moeten zijn. De winnaars krijgen 3 december bericht.

Meer informatie: https://www.debosuil.nl/programma/avond-h6-hazes-tribute-2/