Win kaarten voor feest Hêldje op Zök

Winactie – V.V. Hêldje op Zök bestaat dit jaar 11 jaar en daarom geeft de vereniging een superdik, angstaanjagend gezellig en buitengewoon jubileumfeest in de Bosuil. WdG mag in samenwerking met Hêldje op Zök 2 x 2 vrijkaarten verloten. Beantwoord de onderstaande vraag en je maakt kans op de vrijkaarten.

Dat feest gaat op 11 januari 2020 plaatsvinden in de Bosuil in Weert. Diverse vastelaovendj-artiesten zullen het podium betreden waaronder Stefan Wolter, Ed & Frans, Moerepetazie, La Bamba, Kartoesj en het Feestteam! Dat staat dus garant voor een hele avond gezelligheid en plezier.

Tickets kosten € 11,- per stuk en zijn te koop bij: Wijnhuis Weert & Café Vreug of Laat. Het feest start op 11 januari 2020 in de Bosuil en duurt van 20.00 tot 3.00 uur. Trek goeie sokken aan, want je gaat ‘oppe zök nao hoeës’.

Meer informatie: heldje-op-zok.nl en facebook.com/VVHeldjeOpZok

Prijsvraag

Helaas, deze prijsvraag is voorbij. De winnaars zijn:
– L.Bukkems
– M.van Hoef

Actievoorwaarden: de prijsvraag duurt t/m 1 december 2019 23.59 uur. De winnaar wordt in week 49 bekend gemaakt. Maximaal 2 deelnemers per IP-adres / computeraansluiting. Deelnames via het TOR-netwerk / Proxyservers worden uitgesloten. Minimale leeftijd is 16 jaar. De winnaars krijgen van WdG een e-mailbericht met nadere instructies. De ingevulde gegevens worden alleen doorgegeven aan V.V. Hêldje op Zök. De voorletter en achternaam wordt van de winnaars worden bekend gemaakt via: https://www.weertdegekste.nl/winnaars-prijsvragen/. Na het beëindigen van de prijsvraag (en wanneer de prijs is verzilverd) worden alle gegevens gewist.