Hunsel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandagavond rond 19.10 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Hunsel.

In de rijrichting van Maastricht naar Weert was een personenauto achterop een vrachtwagen gebotst. Het ongeval gebeurde net voor een tijdelijke wegversmalling in verband met het wegslepen van andere defecte vrachtwagen op de A2. Door de klap kwam de auto dwars op de snelweg stil te staan. De chauffeur van de vrachtwagen wist zijn voertuig op de vluchtstrook te parkeren.

De brandweer kwam ter plaatse en hielp mee met het vrijmaken van de snelweg. Eén persoon is lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. Er moest een rijstrook worden afgesloten. Het verkeer werd om het ongeval heen geleid. Er ontstond een kleine file tot aan Grathem. De vrachtwagen was licht beschadigd geraakt aan de laadklep en is naar een veilige plek kunnen rijden.