Autobrand in Maarheeze

Maarheeze – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 19.50 uur gealarmeerd voor een autobrand op de Sleedoornstraat in Maarheeze.

Een buurtbewoner hoorde buiten wat vreemde geluiden en ging op onderzoek uit. Vervolgens zag hij dat er een personenauto in brand stond. Opvallend was dat er verschillende brandjes woedden bij de wielkasten van de auto. Hij waarschuwde vervolgens de eigenaren van de auto.

Er werd geprobeerd om de vuurtjes te doven met een emmer water, maar dat bleek een lastige opgave. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de brand vervolgens gedoofd.

De politie gaat uit van brandstichting. Er is daarom ook een Burgernet-bericht verstuurd. Mocht je getuige zijn geweest of heb je een verdachte situatie waargenomen, neem dan contact op met de politie Cranendonck via 0900-8844 of bij spoed via 112.

Lees het Burgernet-bericht: https://www.burgernet.nl/burgernet/3110215.