Automobilist rijdt door na aanrijding

Update – (Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdag rond 10.35 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Roermondseweg in Weert.

Nabij de Jan Linders supermarkt was een man aangereden door een personenauto. De automobilist besloot om door te rijden en de man aan z’n lot over te laten. De man zakte even verderop in elkaar op de stoep.

Een voorbijgangster zag de man liggen en bood direct eerste hulp en waarschuwde de hulpdiensten. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar de automobilist.

De politie heeft een getuige gehoord, maar indien meer mensen het ongeval gezien hebben is deze informatie welkom. Ben je getuige geweest van de aanrijding rond 10.30 uur op de Roermondseweg? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Update

De automobilist is getraceerd en blijkt net na het ongeval zich te hebben ontfermd over de man. Omdat de man weer opstond en door liep is de automobilist weer doorgereden. Volgens politie is er geen opzet in het spel.