Brons voor ReddingsBrigade Weert

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Zaterdag 14 december vond de jaarlijkse Oudjaarswedstrijd van de ReddingsBrigade Weert in zwembad “De IJzeren Man” plaats. Tijdens deze internationale wedstrijd met ploegen uit Nederland en Duitsland werden diverse onderdelen gezwommen zoals het ring- en popvervoeren, de wisselslagestafette, het popduiken en de lijnredding. Alle onderdelen werden in teams van 4 personen gezwommen met daarin centraal natuurlijk de sport Zwemmend Redden.

De jongste deelnemers van Weert, in de klasse 9 t/m 11 jaar, gingen de strijd aan. Het jongensteam zwom erg goed en behaalde een welverdiende bronzen medaille. De meisjes in deze categorie hebben ook goed gezwommen maar de concurrentie was net te sterk en ze eindigden uiteindelijk op een 4e plaats.

Het gemengde team, waar een aantal zwemmers voor het eerst meededen, hebben goed hun best gedaan en eindigde deze wedstrijd op een 5e plaats. In de klasse 12 t/m 14 jaar doken voor de ReddingsBrigade Weert twee teams in het water. Het jongensteam eindigde dit jaar op de mooie 8e plaats en de meisjes in deze leeftijdsklasse zwommen in een spannende wedstrijd naar een 5e plaats. Het was weer een spannende en gezellige middag.

Op zaterdag 11 januari 2020 zijn de junioren, senioren en masters aan de beurt tijdens de Nieuwjaarswedstrijd en zullen zij bepalen, wie het totaalklassement van deze beide wedstrijden gaat winnen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie