Win kaartjes voor Körsmes in Wieërt

Algemeen Weert Winacties 1 reactie 2 min. leestijd

Update – Winactie – Stichting “Wieërt Amezieërtj” presenteert op vrijdag 20 en zaterdag 21 december in het Munttheater een gloednieuwe kerstshow onder de titel “Körsmes in Wieërt”. Inmiddels zijn de avondvoorstellingen volledig uitverkocht en zijn er voor de zaterdagmiddag nog enkele kaarten beschikbaar.

WdG mag vier gratis kaartjes beschikbaar stellen voor deze middagvoorstelling op 21 december a.s. De eerste vier goede inzendingen met een antwoord op de prijsvraag ontvangen een gratis kaartje voor de Körstshow.

Over de voorstelling

Het publiek wordt meegenomen naar een gezellig volle huiskamer in kerstsfeer waar het gezelschap net het feestelijke kerstdiner heeft verorberd en zit uit te buiken en “na te praten”.

Dat “napraten” bestaat dan uit humor, met een knipoog naar kerstmis, van oud Boonte Aovendj artiesten Ed en Frans en Limburgstalige popmuziek van de formatie “Limbo Project” die, naast hun eigen repertoire, tal van bekende popnummers voorzien van nieuwe, passende teksten in het Weerter dialect, laten horen. Die nummers worden vertolkt door zangers, zangeressen, Live band en dansgroep uit de regio en gaan over alledaagse en minder alledaagse onderwerpen die de mensen bezig houden. Natuurlijk ontbreekt “een vleugje” kerst niet.

Als publiek schuif je, als het ware, zelf in die huiskamer aan. Voeg daarbij dat je vanaf het moment dat je het Munttheater voor deze voorstelling binnenkomt al wordt meegezogen in de kerstsfeer met mooie kerstliedjes van de Ray Stabbing Singers. Het is duidelijk dat “Körsmes in Wieërt de ideale voorbereiding is om, enkele dagen voor Kerst, helemaal in de kerstsfeer te komen.

Voor meer informatie neem een kijkje op https://wieertamezieertj.nl/

Prijsvraag

Welk gebouw staat afgebeeld in het logo van Körsmes in Wieërt?

– Update: Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben een bericht ontvangen van de organisatie.

Video trailer via Youtube

https://youtu.be/0fKduYPpH8U

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie