Fletcher opent Bar Bistro DuCo in Weert

In het pand aan de Driesveldlaan waar voorheen Perron 9 en Wok Weert in waren gevestigd komt in 2020 Bar Bistro DuCo.

Nadat in februari het Golden Tulip hotel werd overgenomen door Fletcher Hotels sloot ook Perron 9 haar deuren. Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland, heeft nu besloten om haar restaurantconcept Bar Bistro DuCo verder uit te rollen in Weert.

Over Bar Bistro DuCo

Restaurant Bar Bistro DuCo opende in april 2017 haar deuren op de eerste locatie in Zeeland. Deze nieuwe culinaire hotspot midden in de stad Middelburg bleek een succes! De locaties Deurne in Noord-Brabant, Winterswijk in Gelderland, Leeuwarden in Friesland en Oss in Noord-Brabant volgden daarna al snel. Allen stuk voor stuk stijlvol ingerichte restaurants. Daar komt Weert nu bij.

Hip en modern, met een stoere en eigentijdse retro look, waarin veel gebruik gemaakt wordt van bruin, oranje en groentinten, opvallende materialen en robuuste decoratie. Een samenspel van patronen en kleur die het interieur een eigen karakter geven. Een gezellige omgeving om elkaar te ontmoeten en om lang te tafelen met vrienden, familie of collega’s, dat is waar het concept voor staat.

Wat staat er op de kaart

Op de kaart van DuCo vind je verschillende vlees- en visgerechten die bereid worden in de Josper. Nu horen we je denken ‘Josper’?! Ja de Josper; de innovatieve Spaanse houtskooloven en inmiddels de beste vriend van alle Bar Bistro DuCo chef-koks. De Josper is eigenlijk een gesloten indoor barbecue, die met 100% charcoal houtskool van Europees eiken en beuken wordt opgestookt. Daarmee kan er dus het gehele jaar gegrild kan worden.

Bij de DuCo’s kun je ook terecht voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch en ‘s avonds voor een uitgebreid diner met klassieke gerechten uit de Franse keuken. Maar ook voor een High Tea, een gezellige borrel of een lekkere kop koffie met appelgebak kun je bij DuCo terecht.

Meer informatie: www.barbistroduco.nl.