Bonte avond voor mantelzorgers

Sinds enkele jaren biedt V.V. de Vêrkusköp Weert-Zuid alle mantelzorgers gratis kaarten voor de eerste van drie bonte avonden. Deze traditie zetten zij dit jaar voort.

Mantelzorgers hebben in ons huidige samenleving een onmisbare plaats. Hoe zwaar het werk ook is, mantelzorgers zetten zich voor de volle 100% in, en daar hoort natuurlijk ook wel eens beloning bij. V.V. de Vêrkusköp heeft samen met de Bonte Avond commissie de koppen bij elkaar gestoken en in samenwerking met Punt Welzijn een manier gevonden om mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

Graag willen de Vêrkusköp alle mantelzorgers de mogelijkheid bieden om de bonte avond te bezoeken en een avond ouderwets te genieten. Hiervoor stellen zij graag per mantelzorger één gratis bonte avond kaartje voor donderdag 30 januari (de eerste van drie avonden) ter beschikking. Het is een gezellige avond met veel dans, muziek, theater en bovenal veel flauwekul. Let op: deze kaarten zijn uitsluitend bestemd voor eigen gebruik. Extra benodigde kaartjes kunnen vanzelfsprekend bijgekocht worden.

Deze bonte avond vindt plaats op donderdagavond 30 januari. Aanvang is om 19.30 uur. Extra benodigde kaarten kosten €5,-. De bonte avond wordt gehouden in Buurtcentrum Moesel (Christinelaan 25 in Weert).

Indien je geïnteresseerd bent kun je vóór dinsdag 28 januari een mailtje sturen naar [email protected] Vermeld s.v.p. “Bonte avond kaarten mantelzorgers” in het onderwerp.