Clipopname De lèste drej

Foto: De leste drej | Fotograaf: Theo Van de Winkel

Als winnaars van het Wieërter Vastelaovendj Lidjesfestival (WVLF) 2019 met het liedje ‘Waat es dit sjiek!’ zijn is de driekoppige formatie trots dat ze een videoclip mogen gaan opnemen. Dit doen wij graag samen met jou!

De clipopname zal op donderdag 12 december om 19.00 uur gaan plaatsvinden bij Café Vreug of Laat aan de Oelemarkt 14. Tijdens deze avond zal een filmploeg in een gezellig vastelaovendj café sfeerbeelden gaan maken voor onder het liedje. Kom dus verkleed!

Dus.. heb je zin in een gezellige avond en wil je jezelf graag terugzien in de videoclip van het winnend vastelaovendj liedje van Weert? Zorg dan dat je erbij bent. Voor een consumptie wordt gezorgd.

Meer informatie: www.facebook.com/delestedrej