Nieuw scorebord ZPC de Rog

Algemeen Sport Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Afgelopen week heeft ZPC de Rog een nieuw scorebord onthuld aan het wedstrijdbad van Zwembad de IJzeren Man in Weert.

Peter Bernsen, vicevoorzitter van ZPC de Rog en Yvonne Botden, directrice van Zwembad de IJzeren Man onthulden het nieuwe LED-scherm vlak voor aanvang van de waterpolowedstrijd.

Sinds juni 2019 gelden er nieuwe spelregels voor waterpolo. Hiervoor was een aanpassing van het scorebord en de lijnen/markeringen noodzakelijk. Met de aanpassingen beoogt men het waterpolo spel (nog) aantrekkelijker te maken. Door het grote scherm met nieuwe technieken gaat ook de uitstraling van het wedstrijdbad flink vooruit en blijft de toekomst van ZPC gewaarborgd.

Naast het plaatsen van het scherm is er ook een camera-systeem gekoppeld. Hiermee kunnen opnames worden gemaakt van polo- en zwemwedstrijden. Ook is het scherm te gebruiken voor promotie en informatiedoeleinden voor het zwembad en de verenigingen die daar actief zijn.

Zonder de hoofdsponsoren Ecolybrium, Pevo van Montfort en Haex aannemersbedrijf was het niet mogelijk om deze investering te doen. Ook Samenfonds0495, Zwembad de IJzeren Man, ZPC de Rog en gemeente Weert hebben een bijdrage gedaan om het mogelijk te maken.

[nggallery id=’8737′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie