Jubilarissen DSO gehuldigd

Ingestuurde foto

(Foto’s) Zondagochtend hebben ze bij Stichting DSO (Door Sport Ontspannen) een tweetal jubilarissen gehuldigd. Dit waren Wiet Keersemaekers en Mart Truijen die al 50 jaar vrijwilliger zijn! Stichting DSO is in 1969 opgericht en zij zijn vrijwilliger vanaf het eerste uur.

Uit handen van wethouder Tessa Geelen hebben de twee jubilarissen vanmorgen bloemen uitgereikt gekregen en zijn zij in zwembad De IJzeren Man in het zonnetje gezet.

Tijdens het koffiedrinken (na het zwemmen) hebben we ook nog twee andere vrijwilligers gehuldigd, die meer als 25 jaren bij DSO als vrijwilliger betrokken zijn. Dit zijn Henk de Koning en Petra Scheenen.

Over DSO

Stichting Door sport Ontspanning stelt zich ten doel, binnen het gebied van de gemeente Weert en randgemeenten, de sportbeoefening door mensen met een beperking te bevorderen. Deze beperking kan zowel lichamelijk- als geestelijk van aard zijn.

Meer informatie: www.stichtingdso.nl.