Koffie speciaal met kerstverhaal

Geniet van de feestmaand en kom op 19 december van 14.30 tot 15.30 uur bij Bibliocenter Weert luisteren naar de kerstverhalen van de gepassioneerde vertelster Lisette Oosterbosch van De Verhaalderij uit Veldhoven.

Lisette brengt haar verhalen met een kwinkslag, soms met een serieuze ondertoon, maar altijd zeer vermakelijk. Geniet van heerlijke koffie, wat lekkers en van de Kerst natuurlijk! De kosten bedragen €7,50 inclusief twee consumpties en lekkernijen voor bij de koffie.

Lisette vertelt al vijftien jaar lang verhalen aan iedereen die ze horen wil en organiseerde via haar Verhaalderij jarenlang zogenoemde kerstverhalenwandelingen. Hierdoor heeft ze een uitgebreid kerst-repertoire waarvan ze de pareltjes vertelt tijdens deze ‘Koffie speciaal met een kerstverhaal’. Ze brengt daarvoor verschillende soorten verhalen mee; van een verrassend kerstverhaal tot een sprookje en van een volksverhaal tot een hedendaags relaas. Soms om te overpeinzen, soms om te lachen, maar allemaal om in die fijne kerststemming te komen.

Kaarten bestellen kan via www.bibliocenter.nl.