Nostalgische muziekavond Beej Bertje

Herken je dit? Dat je thuis op Spotify of YouTube nummers zoekt, of je oude singles en LP’s tevoorschijn haalt en muziek draait van “vroeger”. Toen muziek nog gespeeld werd met gitaren, drums en piano of orgel.

Waar hoor je dat tegenwoordig nog, behalve thuis? Wanneer kun je samen met je vrienden en bekenden genieten van de hits uit de 60’r en 70’r jaren? Of de blues en rock uit die tijd? Samen terugdenken en praten over de tijd dat je voor het eerst in de kroeg kwam en toen dát nummer werd gedraaid. Of herinner je je nog welke plaat je hoorde toen je voor het eerst kuste? Dit kun je op zaterdag 28 december opnieuw beleven. Bij café / zaal Beej Bertje, Rietstraat 8, Laar – Weert, gaan we terug in de tijd, onder het motto: ‘Goed en oud’.

DJ Henk Sijben, bekend van Barberella en Madeira (Long Daddy) draait nog 1 keer alle hits en andere goede nummers uit het vinyl tijdperk. En je mag ook verzoekjes aanvragen. Dus nodig je vrienden en vriendinnen van vroeger uit en beleef een nostalgische avond met muziek die ‘goed en oud’ is.

Ze beginnen om 20:00 uur. De entree is gratis maar wees er op tijd bij want vol is vol.