Winactie: win een eetkamertafel

Winactie – Meubel Nieuwe Stijl opende in november 2016 haar deuren op de Roermondseweg en op 23 november jl. is een geheel nieuw winkelgedeelte geopend waar de nieuwe collectie van ‘Beau Home’ uitgebreid gepresenteerd kan worden.

De vraag naar de chique combinatie’s die al gemaakt worden in de bestaande showroom werd steeds groter. Helaas zijn de prijzen in de markt vaak extreem hoog. Bij Beau Home zijn ze er van overtuigd dat dat beter kan! Met de 20 jaar kennis van inkoop en het opdoen van inspiratie over trends over de hele wereld willen ze betaalbare luxe en design presenteren.

Met de feestdagen in het vooruitzicht mogen we een eetkamertafel weggeven aan één van onze WdG-bezoekers. Wil jij kans maken op deze eetkamertafel met metalen -X-poot ter waarde van € 900,- , doe dan mee met de onderstaande prijsvraag.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website www.beauhome.nl of de Facebookpagina https://www.facebook.com/BeauHomeWeert/.

Prijsvraag: zoek de verschillen

Dit keer hebben we een zoekplaatje. Kun jij alle verschillen vinden? Vergelijk de twee foto’s en tel het aantal verschillen. Vul het juiste antwoord in en maak kans op die mooie tafel.

Deze prijsvraag is voorbij, het juiste antwoord is 4 verschillen.

De winnaar is C.Geven

 

Actievoorwaarden: maximaal 1 inzending per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duur t/m 26 december 2019. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaar wordt gedeeld met Meubel Nieuwe Stijl. De woonplaats wordt gevraagd vanwege een doelgroepmeting. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. Meubel Nieuwe Stijl kan vragen of een foto te maken van de prijswinnaar.