Politie traceert brokkenpiloot

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Buurtbewoners van de Regulierenstraat / Marienhagelaan in de wijk Fatima werden woensdag rond 23.15 uur even opgeschrikt door een flinke klap.

Op de hoek van de straat had een auto een paaltje plat gereden. De auto had daarbij flinke schade opgelopen. Tot hun grote verbazing zagen de buurtbewoners dat de brokstukken werden achtergelaten en de bestuurster besloot om door te rijden. Daarbij zou de auto zonder verlichting door de straat hebben gereden.

De auto was flink beschadigd geraakt, maar had toch nog een afstandje kunnen rijden. De politie kwam poolshoogte nemen om verslag op te maken van het ongeval. De bestuurster van de auto is inmiddels getraceerd door de politie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie