Half ‘ontblote’ man aangehouden

Update 13.04u – (Foto’s/video) De politie heeft maandagochtend een Burgernet-bericht verstuurd in verband met een verdachte situatie in de wijk Keent.

In de omgeving van de Ringbaan-West / Ringbaan-Zuid (Serviliusstraat) is de politie op zoek naar een man met een ontbloot bovenlijf. De man zou tevens een zwarte trainingsbroek dragen.

Heb je meer informatie? Bel dan 0900-8844 of bij spoed 112.

Update 11.54u

De politie was in eerste instantie op zoek naar twee verdachten. Eén van hen is inmiddels aangehouden. Men is dus nog op zoek naar de tweede verdachte die nog ergens in Weert-Zuid half ontbloot rond rent.

Update 12.06

Een tweede verdachte is inmiddels aangehouden.

Update 13.04u

De politie bracht maandagochtend een bezoekje bij een (tijdelijke) woning aan de Langeniusstraat. Een man werd ter plaatse aangehouden. Een andere man sloeg op de vlucht. Hij stak met een half ontbloot bovenlichaam de Ringbaan over en verstopte zich in tuinpark Lamershof.

De politie wist de verdachte te traceren op het tuinpark. Hij had zichzelf inmiddels voorzien van een grijze hoodie. Nadat hij het hek over gekropen kon de verdachte in de boeien worden geslagen. De man stond bij de politie gesignaleerd en waarschijnlijk was het hem te warm onder de voeten geworden.

Lees het Burgernet-bericht: https://www.burgernet.nl/burgernet/3110156

Video via Youtube

https://youtu.be/O5Pxz1ENDAA


[nggallery id=’8745′]