Bospop spaaractie bij Jumbo Heerschap

Ook in 2020 kunnen klanten van Jumbo Heerschap sparen voor korting op een dagticket voor de jubileum-editie van Bospop. De 40e editie van dit ouderwets gezellige festival in Weert vindt komend jaar plaats op 10, 11 en 12 juli.

Sting, Lionel Richie, Beth Hart & Kensington op Bospop 2020

Voor deze jubileum-editie van Bospop zijn al veel grote namen bekendgemaakt. Naast bovenstaande headliners zijn er inmiddels ook bevestigd: Elissa Etheridge, Jett Rebel, Joe Bonamassa, De Dijk, Heather Nova, Natasha Bedingfield, Stahlzeit, Tim Montana, Passenger, BLØF, Seasick Steve, Walter Trout Band, Larkin Poe en The Steel Woods. Meer namen & tickets www.bospop.nl

Unieke samenwerking

Jumbo Heerschap en Bospop zijn enorm trots op deze unieke samenwerking, die nu voor het tweede achtereenvolgende jaar plaatsvindt. Vorig jaar spaarden er maar liefst 3000 klanten mee voor korting op een festivalticket. Het popfestival is stevig ingebed in Weert en de regio, net als de bakkerij en supermarkten van Heerschap Groep. “Een samenwerking levert zeker mooie voordelen voor beide partijen.” aldus Peter Verkennis, voorzitter Stichting Bospop.

Sparen bij Jumbo Heerschap

Om de toegang voor lokale bezoekers laagdrempelig te houden kan van 1 januari t/m 18 februari 2020 bij alle Jumbo Heerschap winkels*gespaard worden voor €20,- korting op een Bospop dagticket. Tegen inlevering van een volle spaarkaart betaal je geen €78,- maar slechts €58,- incl. bespreekkosten. Spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkels.

Bij iedere € 20,- aan boodschappen ontvangen klanten een spaarzegel. Gedurende de spaarperiode zijn er ook speciale promotieproducten waarbij de klant een extra zegel ontvangt. Van 19 februari tot en met 4 maart 2020 kun je met een volle spaarkaart een dagticket kopen bij de Jumbo Heerschap winkels waar de korting direct verrekend wordt. Als klant kies je zelf voor welke dag jij het dagticket koopt.

Wees er snel bij want op=op, er wordt een beperkt aantal kaarten beschikbaar gesteld.

*Sparen is mogelijk bij alle Jumbo Heerschap winkels: Heythuysen, Nederweert en Weert (Moesel, Boshoven, Collegeplein en Leuken).