Zakelijke post BsGW via Business Post

1 reactie

BsGW kiest voor Business Post Limburg als duurzame partner voor haar postbezorging. Op 19 december tekenden zij een meerjarige overeenkomst voor de bezorging van zakelijke post en pakketten in nauwe samenwerking met PostNL voor een landelijke dekking. Het gaat hierbij om alle post die vanuit het kantoor van BsGW in Roermond wordt verzonden.

Sociaal en duurzaam

Voor BsGW was het sociale en duurzame karakter van Business Post Limburg de belangrijkste reden voor het meerjarig contract. De combinatie van maximale social return, efficiëncy vanwege de hoge bezorgzekerheid en ook de interessante, concurrerende prijsstelling maakt Business Post Limburg een geschikte samenwerkingspartner. Annemarie Janssen, hoofd Klantenzaken bij BsGW: “We vinden het belangrijk dat er ook een werkplek is voor de mensen die niet gemakkelijk de stap naar de reguliere arbeidsmarkt kunnen maken. Bovendien zet Business Post Limburg in op duurzaamheid, iets waar we als BsGW volop aandacht voor willen hebben.”

Bij Business Post Limburg werken nu 550 mensen. Voor het merendeel parttime. Voor deze doelgroep geldt dat ze intensief begeleid worden. De medewerkers zijn gedetacheerd vanuit de verschillende sociale werkvoorzieningen in Limburg of vanuit participatie organisaties (Werkgevers Servicepunten). Business Post Limburg streeft naar een CO2 neutrale postbezorging. Zo vervoeren zij de post vrijwel altijd op de fiets. Daarnaast worden er in de buitengebieden e-bikes en scooters ingezet. Waar dat niet kan wordt de post steeds vaker met een elektrisch vervoersmiddel bezorgd.

De aanslagbiljetten voor belastingen worden verzonden via een extern mailservicebedrijf. Dit bedrijf verzendt post via PostNL.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie