Vorst Stan legt functie neer

Vorst Stan van V.V. De Rogstaekers is genoodzaakt zijn functie als Vorst en voorzitter per direct neer te leggen. Gewijzigde omstandigheden op zijn werk en ambities liggen hieraan ten grondslag. Alle taken van Vorst Stan zullen worden waargenomen door Kanseleer Jasper.

Zichtbaar ontroerd heeft Stan Ockers in goed overleg met de overige bestuursleden van V.V. De Rogstaekers het besluit moeten nemen om zijn lidmaatschap te beëindigen. De taken en verantwoordelijkheden die horen bij een gewijzigde werksituatie maken het voor hem onmogelijk om daarnaast de functie van Vorst en voorzitter uit te blijven oefenen. Het feit dat dit in het begin van het carnavalsseizoen gebeurt toont aan dat het niet anders kon. Geheel volgens de statuten is het aan Kanseleer en vicevoorzitter Jasper Heesakkers om de taken waar te nemen.

Stan Ockers (36) was in 2012 stadsprins van V.V. De Rogstaekers. Na zijn toetreding tot de vereniging in 2014 volgde in november 2017 zijn installatie als Vorst.