Win een pakket van Vuurwerkgigant

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 3 min. leestijd

Winactie – Met de jaarwisseling in vooruitzicht stelt Vuurwerkgigant Weert ook dit jaar in samenwerking met WdG drie vuurwerkpakketten beschikbaar voor een prijsvraag.

De hoofdprijs is een 7-delig Copper Star pakket van Prolline waarin 5 grote siercakes zitten en 2 fonteintjes, t.w.v. € 99,99. Ook mogen we nog twee 8-delig Yellow Star pakketten van Proline verloten t.w.v. € 59,99.

Vuurwerkgigant Weert is dé vuurwerkwinkel in Weert en is bekend in de wijde omgeving. Al vele jaren zetten zij zich in voor kwalitatief vuurwerk, uitstekende service en een uitgebreid assortiment met voor iedereen een ruime keuze aan de gewenste producten. Alleen het beste vuurwerk tegen de scherpste prijzen.

Jaarlijks wordt het aanbod vernieuwd met kwalitatieve topproducten, dat is dit jaar dus niet anders! Variërend van professionele 500 grams cakes/assortimenten tot knal- en pijlenpakketten, bij Vuurwerkgigant Weert vind je weer alles waar je naar op zoek bent. De hoge kwaliteit van producten staat garant voor een fantastisch spektakel. Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer knallende aanbiedingen.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website: https://www.vuurwerkgigantweert.nl/index.php. Of bestel direct je vuurwerk via: https://www.bestelvuurwerk.nl/weert.

Openingstijden voorverkoop vanaf 20 december 2019:
Ma t/m vrij van 15.00 – 20.00 u.
Zaterdag van 11.00 – 17.00 u.

Openingstijden losse verkoop:
Za 28 dec. van 08.30 – 18.00 u.
Zo 29 dec. van 12.00 – 17.00 u.*
Ma 30 dec. van 08.30 – 21.00 u.
Di 31 dec. van 08.30 – 18.00 u

*Let op: zondag 29 december vindt er volgens wettelijke bepaling geen vuurwerkverkoop plaats. De winkel is wel geopend voor bestellingen en bezichtigingen van 12.00 tot 17.00 uur.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen, de winnaars hebben een bericht ontvangen van WdG.

De winnaars zijn:
– E. Hendrikx (hoofdprijs)
– J. Sijben
– R. Keersmaekers

Actievoorwaarden: maximaal 1 inzending per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duur t/m 28 december 2019. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Vuurwerkgigant Weert. Je dient de prijs, na instructies van WdG, zelf op te halen in Weert. De woonplaats wordt gevraagd vanwege een doelgroepmeting. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. Vuurwerkgigant kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie