Win kaarten voor ‘Brugklas, de Musical’

Winactie – ‘Brugklas’, de populairste serie van de Nederlandse tv, komt op vrijdag 13 december naar het Munttheater in Weert met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken in ‘Brugklas de Musical’.

In de musical zijn Max (Niek Roozen), Selma (May Hollerman), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe Brugklasser te zien.

Over de voorstelling

Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken. Max vindt het wel een vet idee: een hip-hop musical over Willem van Oranje maken! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? ‘Brugklas de Musical’ is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht. De cast bestaat uit Niek Roozen, May Hollerman, Belle Zimmerman, Claire Veldkamp en Jary Sluijter.

Winactie

Wil jij kans maken op twee kaarten voor deze voorstelling? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag. Beantwoord de prijsvraag en vul het formulier in en wie weet win jij wel twee vrijkaarten. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Tickets & meer info: https://www.munttheater.nl/agenda/brugklas-de-musical/.

Bekijk de trailer

https://youtu.be/fYahiXLzx_w