Artiesten uit Weert in halve finale LVK

Foto (door Theo Van de Winkel): Stefan Wolter tijdens het WVLF

Vanavond staan er weer een aantal artiesten uit het Weerter artiesten in de halve finales van het LVK (Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer).
De Weerter artiesten hebben zich door de voorselectie heen gevochten en mogen nu hun liedje brengen in de Muziekgieterij in Maastricht.
Na de halve finale mag er een half uur lang gestemd worden op de favoriete artiest; natuurlijk hopen de Weerter artiesten op Weerter support.

Tijdens de eerder halve finales mochten Ronald & Carien, Men in Pek en Stefan Wolter al een keer act-de-presence geven. De laatste, Stefan Wolter, staat voor de tweede keer in de halve finale 2020 met zijn liedje “Soonger os gieët ’t neet doeër” (LVK 52).
De uitzending is vanavond van 18.00 tot 20.00 en morgen van 13.00 tot 15.00.

Om de Weerter muziek een prominente rol in de Vastelaoveswereld te geven zouden de artiesten graag doorstromen naar de finales, en vragen zij jullie om te stemmen! Ieder mobielnummer mag één keer stemmen per halve finale, vanavond tussen 20.00 en 20.30 of morgen tussen 15.00 en 15.30.
Stemmen gaat per SMS (zorg dat de functie “smsen naar betaalde diensten” aan staat!) en men smst LVK (spatie) -nummer artiest:

Mark Gruijthuijsen – Det stökske Limburgse gelök
SMS LVK 41 naar 44 22

2 Òngerein: Gelöksmoment
SMS LVK 49 naar 44 22

of

Stefan Wolter – Soonger os gieët ’t neet doeër
SMS LVK 52 naar 44 22