Belastingspreekuur van Punt Welzijn

Plaats een reactie

Bewoners uit Weert die geen lid zijn van een vakbond kunnen terecht bij het belastingspreekuur van Punt Welzijn voor het invullen van de belastingaangifte over 2019. Het aanbod is bedoeld voor mensen met een inkomen op of rond het sociaal minimum.

Om een afspraak te maken voor het invullen kun je langskomen op één van de onderstaande spreekuren, of mailen naar: [email protected] (mail ook je telefoonnummer). Er wordt dan gekeken of je in aanmerking komt voor een invulmiddag.

Je moet contant betalen bij het spreekuur en daarnaast moet je een aantal formulieren meenemen, namelijk: Bewijs van inkomen; bewijs spaargeld/vermogen (eigen woning en/of bewijs van schuldregeling, indien van toepassing); Digid-code (info: www.digid.nl).

Tijdens de invulmiddag staat een deskundige vrijwilliger voor je klaar om samen met jou de aangifte in te vullen. De kosten voor het invullen van de aangifte zijn: Aangifte inclusief (eventuele) vervolgafspraak €15.00 voor één persoon (één jaargang) en €20,00 voor fiscaal partners (één jaargang).

Zie voor een overzicht van de spreekuren en invulmiddagen onderstaande tabel:

Het belastingspreekuur van Punt Welzijn vindt plaats in de Beekstraat 54, Weert (Cwartier). Info via telefoon 0495-697900.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie