Zwaar ongeval op A2 bij Ittervoort

Ittervoort – Update 23.45u – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn dinsdagavond rond 23.00 uur massaal gealarmeerd voor een verkeersongeval op de A2 bij Ittervoort.

In de rijrichting van Weert naar Maastricht was net voor de afrit Grathem / Ittervoort een auto van de weg geraakt. De auto was over de vangrail gevolgen en vervolgens tegen een boom gebotst. De afdruk van de boom stond in de achterzijde van het voertuig.

De bestuurder van de auto raakte zwaargewond. Uit voorzorg werd een traumahelikopter gealarmeerd, maar deze werd geannuleerd. Nadat de brandweer de bestuurder uit het voertuig had bevrijd is deze per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval. Een rijstrook bleef open zodat het verkeer de ongevalslocatie kon passeren. Hoe het ongeval kon gebeuren wordt nog onderzocht.

Video via Youtube

https://youtu.be/zkthRHoA3Hg