Bijeenkomst: Laat ik geld liggen?

Algemeen Informatie Weert 2 reacties 1 min. leestijd
Archieffoto

Nederweert – Op 27 januari 2020 organiseren Sociaal Raadslieden Nederweert en Bibliocenter een gratis themabijeenkomst rondom het onderwerp: Laat ik geld liggen?

Van 19.30 tot 21.30 uur worden inwoners van Nederweert, bij Bibliocenter Nederweert, geïnformeerd over de vele mogelijkheden en voorzieningen die gelden, maar waar niet altijd iedereen weet van heeft.

Sociaal Raadslieden zijn deskundig op het gebied van regels, wetten en formulieren. Zij adviseren inwoners hierover en zorgen ervoor dat zij beter weten waar zij recht op hebben en daardoor meer grip op geld krijgen. Hoe zit dat bijvoorbeeld met toeslagen, gemeentelijke regelingen, energie en de zorgverzekering?

De avond bestaat uit een algemene presentatie van Sociaal Raadslieden Nederweert (SRN) over energie, zorgkosten, toeslagen, gemeentelijke voorzieningen en de komst van de Voorzieningenwijzer van de Gemeente Nederweert.

Aansluitend is er ruimte om vragen te stellen en in te zoomen op persoonlijke situaties. Je wilt toch zeker geen geld laten liggen!….

Themabijeenkomst

Laat ik geld liggen?
Maandag 27 januari 2020
19.30 tot 21.30 uur

19.00-19.30 uur: inloop en ontvangst
19.30-20.30 uur: algemene presentatie
20.30-21.30 uur: vragenronde

Bibliocenter | Kapelaniestraat 8 | Nederweert
Kosten: gratis | Aanmelden: www.bibliocenter.nl/laat-ik-geld-liggen

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties