Derde Vinyl-Luister-Spot in beeld

(Foto’s) In Theater de Huiskamer vond zondag de derde editie van Vinyl-Luister-Spot plaats.

Gasten tijdens deze editie waren: Franca Jansen (59, zorgassistente Kleinschalig Wonen WoZoCo Hushoven); Gerard Kessels (72, o.a. journalist, columnist Dagblad Limburger); Joep Jacobs (18, 6e-jaars leerling op het Het College; magazijnwerker); Mariëlle Renkens (52; GZ-psycholoog ouderenzorg); Richard de Hoop ((58, o.a. professioneel spreker/praatjesmaker, ondernemer en zanger). De presentatie was in handen van Harrold Verheijen en Jos de Graaff.

In ‘Vinyl-Luister-Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’. Vinyl-Luister-Spot is een initiatief van Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers, Harrold Verheijen en Jan Leenders, vier muziekliefhebbers en verzamelaars van Vinyl (en vintage apparatuur).