Docu ‘Onbekend Populair, Gewoon Fred’

Algemeen Uitgaan Weert 1 reactie 1 min. leestijd
Archieffoto WdG

Op zondag 19 en zondag 26 januari kan je de documentaire over Fred Limpens genaamd “Onbekend Populair, Gewoon Fred” zien in de Gotcha Cinema!

Het gaat over zijn leven in de muziek, zijn liedjes en zijn werk in de fameuze Telstar Studio’s van de familie Hoes uit Weert. Je wordt ontvangen met koffie, of thee en lekkere Limburgse vlaai. Een aloude traditie bij de familie Hoes.

Een bijzondere en unieke kijk in de succesfabriek, de plaats waar Fred Limpens nagenoeg zijn gehele leven werkzaam was. Op beide data start de vertoning van de documentaire om 16.00 uur in de Gotcha Cinema. Maar kom ruim van tevoren binnen zodat je nog rustig kan genieten van een stukje vlaai en koffie.

Voor zaterdag 19 januari a.s. kan je nog deelnemen aan de rondleiding in de Telstar Studio’s. Mocht je dit willen? Voor prijs, info en opgave kan je mailen naar: [email protected]. De rondleiding wordt geleidt door David Limpens, Fred’s jongste zoon. Laat je verrassen. De rondleiding start om 14.00 uur

Wil je ook naar de docu? Dan kan je het bioscoopkaartje ook direct te reserveren via onderstaande link.
https://www.gotcha-weert.nl/product/gewoon-fred/.

Video via Youtube

https://youtu.be/Vb7H5abM4Ik

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie