Incidenten tijdens jaarwisseling

16 reacties

(Foto’s) De hulpdiensten zijn tijdens de jaarwisseling een aantal keren in actie moeten komen voor relatief kleine incidenten. Een overzichtje:

0.50u – Buitenbrand Kievitlaan

De brandweer werd gealarmeerd voor een buitenbrand op de Kievitlaan in de wijk Graswinkel. Op de straat lagen vuurwerkresten die vlam hadden gevat. Buurtbewoners hadden gepoogd om de brand te blussen met emmers water, maar ze kregen het niet snel gedoofd. De brandweer kwam met een tankautospuit ter plaatse om de brand te doven.

1.15u – Vluchtende bestuurder scootmobiel botst tegen bebording

De politie heeft rond 1.00 uur een aanhouding verricht in de Langstraat in Weert. Een bestuurder van een scootmobiel had agenten beledigd en probeerde de politie te slim af te zijn en de Kromstraat in te vluchten. De scootmobiel botste vervolgens tegen de bebording. De brandweer werd opgeroepen om de bloedresten in de Langstraat en Kromstraat weg te spoelen.

1.30u – Vuurwerkresten in brand

Nadat de brandweer de Langstraat had gereinigd, konden ze door naar de Graafschap Hornelaan. Bij een oversteek tussen de middenberm smeulden vuurwerkresten na. De brandweer heeft de brandende resten gedoofd met water.

[nggallery id=’8834′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
16 reacties