MMC Weert wint selectietoernooi

Plaats een reactie

Op de velden van Sportpark Laarderveld (SV Laar) vond zondag de eerste editie plaats van het Weerter Selectie Toernooi plaats. Bijna alle voetbalverenigingen uit Weert namen hier aan deel.

De finalewedstrijd werd gespeeld tussen de teams van SV Laar en MMC Weert. De eerste helft waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren eindigde met de 0-0 ruststand. Binnen de eerste vijf minuten van de tweede helft scoorde MMC Weert twee keer. Redouane Moonen scoorde na amper twee minuten het eerste doelpunt waarna Nick Koopmans voor de 2-0 tekende. De eindstand werd 2-0 voor MMC Weert en daarmee de winnaar van het Weerter Selectietoernooi.

Sinds 2018 hebben de Weerter voetbalverenigingen een platform gevormd waarin ze gezamenlijk overleg voeren over de problematieken die alle voetbalelftallen in Weert raken. Tijdens dit overleg is het initiatief ontstaan om regelmatig een gezamenlijk toernooi te organiseren. De wisselbokaal is geschonken door de gemeente Weert. Wethouder Geelen was aanwezig om deze wisselbokaal uit te reiken.