Emma Keuven vertelt alles over vloggen

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Bibliocenter

Wil je meer te weten komen over hoe je succesvol én verantwoord kunt vloggen? De bekende vlogster Emma Keuven uit Leudal en haar moeder Angelique vertellen er alles over op woensdag 5 februari van 19.00 tot 21.00 uur bij Bibliocenter Weert. De kosten bedragen voor leden € 5,- en voor niet-leden € 7,50.

Deze avond is voor iedereen die wil vloggen én voor ouders die erop toe willen zien dat dit veilig gebeurt. Bij succesvol vloggen komt meer kijken dan alleen een camera, een YouTube kanaal en social media. Kom deze avond meer te weten over vloggen en stel al je vragen. Ook kun je op de foto gaan met Emma! Aanmelden kan via de website: www.bibliocenter.nl/emmakeuven .

Wie is Emma Keuven?

Emma Keuven is enorm populair op social media. Ze heeft ruim 138.000 abonnees op YouTube, ruim 183.000 volgers op Instagram en 450.000 fans op TikTok. Wat begon in de zomer van 2014 met het plaatsen van een grappig filmpje op YouTube, over hoe je een zomerse smoothie kunt maken, resulteerde in een echt bedrijf waar meer bij komt kijken dan het uploaden van een wekelijks filmpje.

Vloggen met Emma

Hoe word jij zelf een bekende vlogger? Emma Keuven vertelt hoe zij op diverse social media platforms bekend werd. De leuke én minder leuke kanten komen deze avond aan bod.

Mamager Angelique

Angelique is mama en manager (mamager) van Emma. Zij vertelt hoe ze deze combinatie succesvol maakt. Zij runt immers een bedrijf waar influence marketing de belangrijkste bron van inkomsten is.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie