Limburgse Emma Keuven schittert in baanbrekende theatershow

Emma Keuven, het (bijna) 18-jarige multitalent uit Limburg, zal vanaf eind september bijna ieder weekend te bewonderen zijn in een opwindende theatershow. Als student van de acteursopleiding aan het Vista College in Heerlen, brengt Emma – die eerder in Weert op school zat – haar droom in de entertainmentbranche tot leven. Met een indrukwekkende staat van dienst, waaronder optredens in verschillende landelijke en Vlaamse tv-series en -programma’s, is Emma al sinds haar 9e levensjaar actief bezig om haar talenten te ontwikkelen en haar passie te volgen.

Social Squad

De theatershow, genaamd ‘Social Squad’, belooft een unieke belevenis te worden waarin alle onderwerpen, trends, tips, tricks, sketches, bloopers, do’s en don’ts, liedjes en dansjes samenkomen op het toneel. Samen met twee andere bekende en getalenteerde creators, Anique Dreamon en Jesse van Wieren, zal Emma het publiek betoveren met haar ongekende energie en creativiteit. Het trio heeft gezamenlijk meer dan twee miljoen volgers op social media. Een van de eerste shows zal te zien zijn in het Limburgse Horst aan de Maas, vervolgens zal de show in Limburg ook in Venray, Heerlen en het Theater aan het Vrijthof in Maastricht te zien zijn. Met zo’n 50 landelijke theaters op de planning is Social Squad te bewonderen tot en met het eerste weekend van maart 2024.

Met deze vernieuwende voorstelling willen de theaters een moeilijk te bereiken doelgroep aanspreken: kinderen tussen de 8 en 14 jaar. Het idee achter ‘Social Squad’ is om de tijd die deze jongeren normaal gesproken doorbrengen op social media, met name TikTok, in te ruilen voor een vergelijkbare ervaring in het theater. Het concept is bedacht door BazarMedia, producent van succesvolle producties zoals ‘Het Feest van Tante Rita’ en ‘Zin in Zappelin Live’, in samenwerking met regisseur Nick Fleuren. Het resultaat is een veilige, humoristische, interactieve en muzikale voorstelling die jongeren zal verrassen op vele fronten.

Producent Arnan Samson legt uit: “Het castingproces was lang maar essentieel. Niet elke willekeurige online creator kan een volledige voorstelling neerzetten met alle disciplines die daarbij komen kijken. Deze drie talenten, waaronder de veelbelovende Emma Keuven, hebben de nodige ervaring en de unieke vaardigheden om het publiek mee te nemen naar hun eigen betoverende wereld.”

Speellijst

‘Social Squad’ belooft niet alleen een fantastische show, maar ook een interactieve ervaring voor het publiek, inclusief een meet & greet na afloop. Vanaf 29 september 2023 zal de voorstelling in theaters door heel Nederland te zien zijn. Voor de volledige speellijst kun je terecht op www.bazarmedia.nl of het officiële TikTok-account https://www.tiktok.com/@socialsquadnl.