Geslaagde eerste Peters Platen Parade

(Foto’s) Peter Pagie struint door de popgeschiedenis met tracks, video’s en anekdotes die samen een parade vormen langs verschillende muziekstijlen, bekende en minder bekende helden uit de popmuziek met mooie verhalen en leuke weetjes.

Het theatercafé van de Huiskamer in Weert was afgelopen zondag de ideale locatie voor een anderhalf uur durende wandeling door de rijke geschiedenis van de popmuziek. Een gezellig gevuld theatercafé met muziekliefhebbers luisterde aandachtig hoe 54 tracks in elkaar grepen. Soms fragmenten soms livebeelden en soms een videoclips. Van Reggae to Metal en van Rap tot Punk.

Editie 1 bracht hen via o.a The Fatal Flowers, David Bowie, Bob Marley, The Ramones, Talking Heads, Blondie, Toto, Snoop Dog, Madness, Joe Jackson en Ellen Foley weer terug naar The Fatal Flowers.

Binnenkort wordt duidelijk wanneer editie 2 gaat plaatsvinden. Hou daarvoor deze Facebookpagina in de gaten: https://www.facebook.com/petersplatenparade. Op deze pagina vindt je ook de volledige playlist op Spotify.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).