Zwemprestaties Masters ZPC De Rog

Op 23-26 januari heeft een delegatie van zo’n 20 Master-zwemmers van ZPC De Rog op de Open Nederlandse Master Kampioenschappen in Rotterdam prima prestaties geleverd.

De kampioenschappen die ieder jaar in januari in een 25 meterbad georganiseerd worden, waren ook dit jaar weer een grootse sportieve happening. De Masters van de Weerter zwemclub hielden zich met verve staande in het brede, internationale deelnemersveld. Op zowel de diverse individuele zwemonderdelen, als in de estafettes is een rijke oogst aan medailles binnengehaald. Hoogtepunt was een nieuw nationaal Masterrecord voor de Weerter Sportman van het jaar, Peter Bernsen.

Tevreden terugkijkend op het mooie resultaat van de afgelopen dagen, zijn de voorbereidingen voor de Nationale Kampioenschappen Lange Baan (50m) al weer aan de gang.