Gratis sporten voor kids op stakingsdag

Tijdens de stakingsdag op donderdag 30 januari organiseert Punt Welzijn twee sport- en beweegactiviteiten. Hier kunnen kinderen van alle basisscholen gratis en zonder aanmelding lekker binnen komen sporten en bewegen. De activiteiten vinden plaats in Sporthal Boshoven en Sporthal de Grenslibel in Stramproy.

In Sporthal Boshoven organiseren we de Urban Sporttour waarbij de stormbaan en de soccerdomes natuurlijk niet mogen ontbreken. In Sporthal de Grenslibel in Stramproy spelen ze in één zaal apenkooi en in de andere zaal kun je deelnemen aan verschillende sportspellen.

Ze openen beide activiteiten om 10.00 uur en sluiten om 13.00 uur af. Wil je graag samen in beweging komen met anderen? Dat mag! Je hoeft je niet aan te melden en mag komen en gaan wanneer je wil. Tot slot is de activiteit helemaal gratis en is er voldoende begeleiding aanwezig om er een super middag van te maken!