Jubilarissen SV Laar gehuldigd

Algemeen Human interest Weert Reageer 2 min. leestijd

Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft SV Laar haar jubilarissen in het zonnetje gezet.

Fredy Wulms, 40 jaar lid. Fredy voetbalde vanaf 1979 bij SV Laar totdat zijn gezondheid parten ging spelen. Hij is nog steeds actief als vrijwilliger, zoals het mede verzorgen van de keeperstraining, en het ondersteunen van het team van de kleinzoon. Bovenal is hij echter een trouwe supporter en samen met zijn echtgenote Nelly regelmatig op het sportpark te vinden.

Henk Beeren, 50 jaar lid. Henk heeft alle jeugdteams doorlopen als keeper, werd kampioen met A1, maar heeft later bij de senioren alleen in geval van nood onder de lat gestaan. Hij is actief betrokken bij de uitwisseling met Manor Athletic, als deelnemer, gastgezin en organisator. Henk is lang trainer/leider geweest bij diverse jeugdteams, maar heeft daarnaast ook op bestuurlijk vlak en manusje van alles veel betekend voor de vereniging.

Manuel Seerden, 50 jaar lid. Ook Manuel heeft actief gevoetbald, werd kampioen met A1 als snelle linksbuiten met een vlammend schot. Hij is nog steeds actief als trainer/leider van Laar 3, en als coördinator voor de senioren. Hij heeft het nodige betekend voor de vereniging, denk aan het jeugdkamp en sponsoring.

De volgende jubilarissen waren niet aanwezig: Jordy Vleeshouwers, 25 jaar lid; Leon Coolen, 40 jaar lid en Frank en Ton Smolenaers, beiden 40 jaar lid.

Allemaal van harte gefeliciteerd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie