Commandowissel brandweer Stramproy

112 Algemeen Brandweer Weert Dorpen Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de brandweer in Stramproy vond er een commandowissel plaats.

Dick van Aggel, tot vandaag postcommandant van de brandweer van Stramproy, vond het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. Dit gebeurde zondag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe brandweerkazerne van Stramproy. Het is Jarno Roosen die de leiding krijgt over de post in Stramproy.

Van Aggel heeft tijdens zijn functie als postcommandant veel betekend voor de brandweerzorg in Stramproy en aangrenzende regio. In zijn periode stond het voortbestaan van de brandweerpost in Stramproy ter discussie. Uiteindelijk kreeg hij het voor elkaar dat er een geheel nieuwe kazerne werd gebouwd. Ook de saamhorigheid binnen het brandweerteam is zeer groot.

Voor Roosen wordt de lat dan ook hoog gelegd, maar iedereen heeft er vertrouwen in dat de uitstekende brandweerzorg met de nieuwe postcommandant zal worden voorgezet. Naast het korps waren ook burgemeester Heijmans, Iwan Stultiens, teamleider incidentbestrijding cluster Weert en Kevin Wolters, manager Brandweerzorg Limburg Noord aanwezig om de nieuwe postcommandant veel succes te wensen.

Video via Youtube

https://youtu.be/llmVbUEVGZs

[nggallery id=’8849′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie