KFC Nederweert opent in juni

Nederweert – (Foto’s) Onlangs werd bekend dat KFC (Kentucky Fried Chicken) een vestiging gaat openen in Nederweert. Inmiddels is de fundering aangebracht en naar verwachting zal KFC Nederweert komende lente de deuren openen.

In december startte aannemer Van Bussel Groep met de bouwwerkzaamheden. De bouw loopt voorspoedig en de personeelswerving is van start gegaan. Vrijdag werd bekend gemaakt dat naar verwachting de deuren op dinsdag 9 juni a.s. open zullen gaan voor het grote publiek.

Toen bekend werd dat KFC een vestiging in Nederweert ging openen, zorgde die bekendmaking voor veel positieve reacties. Vooral bij de jeugd is de fastfoodketen die kipproducten verkoopt erg populair.

KFC maakt onderdeel uit van de uitbreiding van het leisure-centre van Loverbosch Beheer (hotel Nobis). Naast het KFC restaurant gaat men ook een hotel realiseren. Het sinds 2008 ontwikkelde leisure-centre omvat op dit moment een McDonald’s, een casino (WIN), een bowling-centre (Pins & Pints), een life-cooking wereldrestaurant (Atlantis) en een fastfoodrestaurant (Subway). Elke week komen hier duizenden bezoekers.

Je kan KFC Nederweert ook volgen via Facebook: https://www.facebook.com/KFC-Nederweert-351867508749245/.