Kop-staart botsing op A2 bij Ell

112 Algemeen Leudal Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Ell – (Foto’s) Op de snelweg A2 heeft vrijdagmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden.

Rond 12.45 uur had in de rijrichting van Weert naar Maastricht een kop-staart botsing plaatsgevonden waarbij een bestelauto en personenauto bij betrokken waren. De bestuursters van de auto’s zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Een vrouw is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto’s werden naar de vluchtstrook verplaatst om zo het overige verkeer zo min mogelijk te hinderen. Er ontstond een kleine file tot aan Weert / Kelpen-Oler. Een auto raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept door een berger.

[nggallery id=’8913′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie