OM wil geld van politiemol Mark M.

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Volgens justitie heeft politiemol Mark M. uit Weert ruim 75.000 euro verdiend met het verkopen van geheime informatie. Het Openbaar Ministerie eist bijna 76.000 euro terug van de politiemol.

Vandaag diende opnieuw een hoger beroep zitting bij de rechtbank over de strafzaak. M. was niet bij de zitting aanwezig. Volgens RTL Nieuws zit hij mogelijk in Oekraïne waar hij vlak voor zijn veroordeling in februari 2018 ging wonen met zijn vrouw.

De politiemol uit Weert werd in 2018 veroordeeld tot vijf jaar cel vanwege o.a. het schenden van het ambtsgeheim, corruptie en witwassen. Mark M. meldde zich bij de politie na zijn veroordeling, maar hij kwam door een fout bij justitie weer op vrije voeten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie