Marcel I Kestieëlhieër Beesterbolle

Plaats een reactie

(Foto’s) Marcel Bergmans is op zaterdag 11 januari bij café-zaal de Hook uitgeroepen tot Kestieëlhieër van v.v de Beesterbolle.

Marcel is 52 jaar geleden geboren op de Irenelaan in het rijk van de Vêrkusköp. Vastelaovendj is hem met de paplepel ingegeven want vader Harry Bergmans was een van de oprichters van V.V. de Kauvers waar Marcel jaren lid van is geweest. Later is hij overgestapt naar V.V. de Spelbraekers en deed jaren actief mee aan de optocht en het toet- en blaosfieëst

In het dagelijkse leven is Marcel zelfstandig Business Intelligence Specialist gespecialiseerd in technologische vraagstukken. Zijn Ierse vrouw Joan heeft hij leren kennen op een vakantie in Mallorca. Ze zijn al meer dan 25 jaar getrouwd en wonen samen met dochters Shannon (20) en Sinead (17) op de Graanmolen.

Marcel heeft als hobby’s hardlopen, fietsen op zijn racefiets en natuurlijk feesten en vastelaovendj vieren. Hij wordt bijgestaan door 4 adjudanten: Jeroen de Vreeze, Peter Koole, Ron Vonken en Ger Comyns.

Marcel heeft de orde van de ‘slumme pul’ ingesteld onder het devies: “Met vul kabaal en gebrul, dreenke vae uut miêne slumme pul!”.
[nggallery id=’8870′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie