Preens Joost I van de Moêzevângers

Zaterdagavond heeft V.V. de Moêzevângers hun nieuwe dorstlustige hoogheid uitgeroepen. Dit seizoen zal de vereniging voor gegaan worden door Preens Joost I

Preens Joost I is samen met zijn partner Monique Dohmen en 2 kinderen Nynke 7 jaar en Luuk 4 Jaar sinds december 2015 woonachtig op laar. Joost I is 43 jaar en werkzaam als piloot bij een van de grootste reisconcerns ter wereld. In zijn vrije tijd is hij fanatiek in het uitoefenen van zijn hobby’s. Zo is hij vaak te vinden tussen zijn schapen en leest hij graag een boek. Ook oefent hij graag zijn favoriete sport Krav Maga uit. Verder gaat hij geregeld een recreatieve vlucht maken vanuit vliegveld Budel.

Preens Joost I zal samen met zijn geliefde partner Monique, zijn 2 kinderen en zijn adjudanten Ivo (Daems) met zijn partner Hanneke, Huib (Stultiens) met zijn partner Esther & Aod Preens Roel I (Driessen) met zijn partner Nicole de vastelaovundj voorgaan in de orde van de Vleêgendje Hollander.

Het devies luidt: Mien devies daon ich in ut plat en det es mich zat.