Scootmobiel en fietser botsen

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 12.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in de Hegstraat.

Voor de deur van een apotheek waren een scootmobiel en fietser tegen elkaar gebotst. Beide mannen wilden de parkeerplaats verlaten om de weg naar huis te vervolgen. De fietser kwam ten val en raakte gewond. Omstanders boden direct eerste hulp.

De fietser is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de scootmobiel was in eerste instantie doorgereden om iets af te geven, maar kwam daarna terug om zijn gegevens achter te laten. Nadat de politie de gegevens had genoteerd mocht de bestuurder van de scootmobiel zijn weg vervolgen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie